Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ. ΗΤΤΑ ΜΕ 78-70.


Σε ένα ματς στο οποίο οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρά μαρκαρίσματα, οι Ελπίδες Ηλιούπολης  ηττήθηκαν από την ομάδα του ΠΟ Ξηροκρήνης με σκορ 78-70.

Η ομάδα μας  έκανε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο και έτσι ο ΠΟΞ με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει,  του ήταν εύκολο να πάρει μια μεγάλη διαφορά, κυρίως κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, και να τελειώσει το ημίχρονο με 49-27. Στην επανάληψη οι Ελπίδες έπρεπε να βρουν την δύναμη και την ψυχραιμία να αντιδράσουν.  Κάτι που έγινε κατά την διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου όπου με καλή και πιεστική άμυνα άρχισαν να ροκανίζουν την διαφορά  φτάνοντας την, 45” πριν το τέλος του αγώνα, στο -6 (74-68). Τα τελευταία δευτερόλεπτα  κύλισαν κυρίως με σουτ ελευθέρων βολών και από τις 2 ομάδες, με τον ΠΟΞ να κρατάει το προβάδισμα και να φτάνει στην νίκη με το τελικό 78-70.

Ο ΠΟΞ συνεχίζει  αήττητος στο πρωτάθλημα και  πρώτος  στο βαθμολογικό  πινάκα. Από την ομάδα μας κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου μέρους στο οποίο όλοι οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια να καλύψουν, όσο μπορούσαν, την διαφορά των 22 πόντων του ημιχρόνου. Έτρεξαν, πίεσαν, έκλεψαν μπάλα, σκόραραν και παρά την ήττα αξίζουν συγχαρητήρια. Στην ομάδα υπάρχει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα, αρχίζει να φαίνεται στο γήπεδο και σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα.  Επόμενο με ματς με Μακεδών Αμπελοκήπων, εντός έδρας. Η νίκη είναι μονόδρομος και με εμφανίσεις σαν και αυτή του δευτέρου ημιχρόνου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Π.Ο.Ξηροκρήνης 78

ΜΠΑΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ 9, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 12, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 11, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ 4, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ 3, ΤΣΑΚΑΛΑΪΔΗΣ 21(4), ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ 18.

Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης 70

Κατσουπάκης 8, Καλαϊτζόγλου Χρ. 2, Δουρτμές, Μιχαηλίδης 4(1), Τριανταφυλλίδης 8, Κωνσταντινίδης 4, Κεχαγιάς 16, Δημητριάδης Κων. 3, Μαντζιόπουλος 3, Παπαγγέλου 6, Καρυπίδης, Δημητριάδης Δημ. 16.

Δεκάλεπτα: Α) 17-13 ,Β) 49-27 ,Γ) 61-42 ,Δ) 78-70.


Elpides Basketball........JUST KEEP ON TRAINING!