Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΗΤΤΑ ΑΠΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ 47-58

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισαν οι Ελπίδες Ηλιούπολης, εντός έδρας αυτή την φορά από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης με σκορ 47 - 58. Στο 1ο ημίχρονο το ματς έδειχνε ότι θα είναι ντέρμπι. Δυνατές άμυνες, πολλά σφυρίγματα από τους διαιτητές και χαμηλό σκορ με εναλλαγές και για τις 2 ομάδες. Προβάδισμα για τον Μέγα Αλέξανδρο στο 1ο δεκάλεπτο με 10-12 καθώς και στο τέλος του ημιχρόνου με 20-21. Στο 2ο ημίχρονο ο Μέγας Αλέξανδρος βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στην επίθεση, έφτασε την διαφορά έως και 14 πόντους (23-37). Οι Ελπίδες αντιθέτως έκαναν ένα άσχημο 3ο δεκάλεπτο με πολλά λάθη, κακές επιθέσεις και έτσι έμειναν αρκετά πίσω στο σκορ. Τέλος 3ου δεκαλέπτου 29-39 για τους φιλοξενούμενους. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού οι παίκτες των Ελπίδων προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά. Το κατάφεραν έως και τους 6 πόντους στα μέσα του δεκαλέπτου (37-43και 40-46) όμως και πάλι δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και το τελικό σκορ έδειξε νικητή τον Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης με 47-58.

Για άλλον έναν αγώνα η ομάδα μας έδειξε 2 διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο. Ένα σχετικά καλό 1ο , κυρίως με καλή άμυνα, κρατώντας τον Μέγα Αλέξανδρο σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος και ένα κάκιστο 2ο στο οποίο τα λάθη σε επίθεση και άμυνα έκαναν την επανεμφάνισή τους στερώντας τους την δυνατότητα να μείνουν κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Αν και μετράμε 2 ήττες στις 3 πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα θα βρει τη δύναμη και την ψυχολογία να ανακάμψει. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας, κοιτάμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε!
Ελπίδες Ηλιούπολης 47
Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης 58
Ελπίδες (Καλαιτζογλου Δημ.): Κατσουπάκης 7,Καλαϊτζόγλου Χρ.,Λαγός 2,Μιχαηλίδης 5(1),Κωνσταντινίδης 2,Τριανταφυλλίδης 2,Κεχαγιάς 11,Δόκος 2,Μαντζιόπουλος 3(1),Γεράκης 2, Καλαϊτζόγλου Δημ. 2,Δημητριάδης 9.
Μέγας Αλέξανδρος (Κολογοσίδης Μιχ.): Κολογοσίδης 2,Τσακαλαϊδης 16(2),Σαντής 6,Ζουμπουλάκης 6,Κασικτσόγλου 12,Στυλίδης 2,Θρασυβουλίδης 2,Τριανταφυλλίδης 4, Σταυρόπουλος, Ζλανός, Γκιμπιρίτης 8.
 Elpides Basketball.................JUST KEEP ON TRAINING!