Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ - GRAPHIC DESIGN STUDIO.



Ο Ανδρέας Λεούδης είναι απόφοιτος Τεχνικός Γραφίστας Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Εντύπου και έχει παρουσία από το 2000 στο χώρο της Γραφιστικής και της Τυπογραφίας. Έχει εργαστεί ως Υπεύθυνος Δημιουργικού Ατελιέ σε Δημιουργικά Γραφεία και Τυπογραφεία, έως ότου άρχισε τη δική του ατομική Επιχείρηση το 2008. Αναλαμβάνει κάθε είδους Γραφιστικές εργασίες, από Λογότυπα και Εταιρικές Ταυτότητες, μέχρι Καταχωρήσεις, Prospectus, Περιοδικά, αλλά και Web Graphics. Χαρακτηριστικό του είναι το έντονο ζωγραφικό στοιχείο που, μαζί με τον Ηλεκτρονικό Σχεδιασμό, δίνει ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο ύφος στις διάφορες εργασίες του. Επίσης ο Ανδρέας Λεούδης είναι αυτός ο οποίος σχεδιασε το 2015 το νέο σήμα των Ελπίδων Ηλιούπολης.

Διεύθυνση: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 31 (εμπορικό πλατείας Ευόσμου, έναντι Ι.Ν. Ευαγγελισμού). Τηλ. 2310 658703, e-mail: AndreasL@otenet.gr

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Λεούδη για τη στήριξη, τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Ελπίδων Ηλιούπολης και ευελπιστούμε σε αμοιβαία επωφελή και δημιουργική συνεργασία.