Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 55 - 46




Σε ένα δυνατό ματς με αρκετή ένταση και γρήγορους ρυθμούς, οι Ελπίδες Ηλιούπολης ηττήθηκαν, εκτός έδρας (τυπικά), από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ηλιούπολης με σκορ 55-46.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Ελπίδες πήραν το προβάδισμα με 13-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Μέγας  έκανε ένα σερί 13-1 και πήρε διαφορά 11 πόντων (26-15). Οι Ελπίδες απάντησαν με ένα σερί  7-0 ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι (26-22) με το ημίχρονο να λήγει τελικά 29-22 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες μπήκαν δυνατά . Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έφτασαν το ματς στο καλάθι (31-29) και το δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 38-35 υπέρ του Μέγα. Σε εκείνο το σημείο ο Μέγας Αλέξανδρος προσπαθούσε να κρατήσει το προβάδισμα και οι Ελπίδες ήθελαν να κάνουν την υπέρβαση και να περάσουν μπροστά στο σκορ. Προς τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου η ομάδα μας άρχισε δυστυχώς να χάνει την ψυχραιμία της. Λίγο κάποια επιπόλαια λάθη, λίγο κάποια φαλτσοσφυριγματα των διαιτητών, εκνευρισμός, μια τεχνική ποινή που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Μέγας  με 2 εύστοχες βολές και εύστοχη επίθεση στην συνέχεια, με την διαφορά να φτάνει πάλι στα επίπεδα των 10 πόντων. Το ματς τελείωσε με τελικό σκορ 55-46 υπέρ του γηπεδούχου Μέγα Αλέξανδρου.

Παρά την ήττα η ομάδα μας έκανε μια σχετικά καλή εμφάνιση. Πάλεψε μέχρι τέλος απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Λάθη, βιαστικές επιθέσεις και χαμένα αμυντικά ριμπάουντ σε κρίσιμα σημεία όπου η ομάδα είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής ήταν καθοριστικά στο αποτέλεσμα του αγώνα.

Στους διακριθέντες του αγώνα για την ομάδα μας, οι τρεις έφηβοι  Αρκουδέλης, Κελεκιδης και  Μωϋσίδης. Πολύ καλή η παρουσία τους, τα πήγαν και οι τρεις περίφημα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού μας είναι με την ομάδα της ΠΑΣ ΔΕΗ, εντος έδρας, στο ΔΑΚ Ηλιούπολης.

Α.Ο.Κ. Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης (Κολογοσίδης Μιχάλης): 55

ΚΟΛΟΓΟΣΙΔΗΣ Μ. 16(1), ΤΣΑΚΑΛΑΪΔΗΣ 5, ΣΑΝΤΗΣ 4, ΚΟΛΟΓΟΣΙΔΗΣ Κ. 3, ΚΑΣΙΚΤΣΟΓΛΟΥ 11, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΗΣ 1, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΣΤΥΛΙΔΗΣ, ΖΛΑΚΙΟΣ 13.

Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης(Καλαϊτζόγλου Δημήτριος): 46

Αρκουδέλης 1, Μωϋσίδης 9, Λαγός, Μιχαηλίδης 1, Τριανταφυλλίδης 6, Κελεκίδης 8, Κεχαγιάς 3, Δόκος, Κωνσταντινίδης 4, Παπαγγέλου 2, Καλαϊτζόγλου Δ., Δημητριάδης Δ. 12(1).

Δεκάλεπτα : 13-14,  29-22,  38-35, 55-46.



Elpides Basketball............JUST KEEP ON TRAINING!