Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 34-62 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΖΕΥΣ






Πραγματοποιώντας μια πολύ άσχημη εμφάνιση, οι Ελπίδες Ηλιούπολης ηττήθηκαν από την ομάδα του Ελλάνιου Ζευς με σκορ 34-62.
Η ομάδα μας κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ μόνο μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (10-14). Από εκεί και μετά ο Ελλάνιος Ζευς πήρε μια ασφαλή διαφορά 15 πόντων στο ημίχρονο (17-32) την οποία και αύξησε στο δεύτερο μέρος φτάνοντας άνετα στην νίκη με το τελικό, βαρύ για την ομάδα μας, σκορ 34-62. 

 Οι Ελπίδες φάνηκε από την αρχή να έχουν μια ανεξήγητη νευρικότητα στο παιχνίδι τους. Ειδικά από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, τίποτα δεν λειτουργούσε όπως θέλαμε. Πολλά λάθη τα οποία κατέληγαν σε εύκολα καλάθια για τους αντιπάλους μας. Άσχημες τελικές προσπάθειες, πολλά μακρινά σουτ τα περισσότερα υπό πίεση, χωρίς να έχουν τύχη. Υπήρχαν ελεύθεροι παίκτες και δεν έπαιρναν πάσες. Η ένταση ήταν φανερή σε όλους μας και εντός παρκέ αλλά και στον πάγκο.

Αυτό που ίσως πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι μπαίνουμε στο παρκέ πάνω από όλα επειδή γουστάρουμε το άθλημα, για να παίξουμε με σκοπό να απολαύσουμε το παιχνίδι, να χαλαρώσουμε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να φύγουμε με χαμόγελα από το γήπεδο είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε τον αγώνα. Ας απελευθερωθούμε από το άγχος, ας πιστέψουμε λίγο παραπάνω στον εαυτό μας και ας παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Άλλωστε το είπε και ο μεγάλος Michael Jordan “ Απλά παίξε. Διασκέδασε. Απόλαυσε το ματς!”

Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης(Καλαϊτζόγλου Δημήτριος): 34

Κωνσταντινίδης 3, Μωϋσίδης 4, Λαγός, Μιχαηλίδης 2, Τριανταφυλλίδης, Κελεκίδης 2, Κεχαγιάς 8, Δόκος, Γεράκης 8, Παπαγγέλου, Καλαϊτζόγλου Δημ. 2, Δημητριάδης Δημ. 5(1).

Ελλάνιος Ζευς(Μανιάτης Δημήτρης): 62

ΜΟΥΔΟΥΡΗΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΠΑΧΤΣΙΔΗΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ 6, ΔΙΚΜΠΑΣΑΝΗΣ Σ. 5(1), ΣΥΡΡΑΣ 9, ΠΑΝΕΛΛΑΣ 12, ΜΙΧΟΣ 10, ΔΙΚΜΠΑΣΑΝΗΣ Δ. 2, ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ 4, ΟΥΖΟΥΝΗΣ 7(1), ΔΗΜΟΥ 6.

Δεκάλεπτα 10-14, 17-32, 23-49, 34-62.




 Elpides Basketball..........JUST KEEP ON TRAINING!