Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΜΑΚΕΔΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

                   
Την Κυριακή  2 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 οι Ελπίδες Ηλιούπολης αντιμετωπίζουν εντός έδρας, στο ΔΑΚ Ηλιούπολης, τον Μακεδών Αμπελοκήπων.

Η ομάδα του Μακεδών, μετά από 6 αγωνιστικές, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έρχεται να πραγματοποιήσει  την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Ελπίδες μετά την ήττα τους από τον πρωτοπόρο ΠΟ Ξηροκρήνης, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τα επόμενα 2 εντός έδρας ματς, αυτό με τον Μακεδών και το επόμενο με τον Αρίων Μενεμένης είναι πολύ σημαντικά για την πορεία της ομάδος στο πρωτάθλημα.  Ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να πετύχουμε την νίκη. Η ομάδα είναι ανεβασμένη σε απόδοση και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Προβλέπεται να δούμε ένα δυνατό και ενδιαφέρων αγώνα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Το ρόστερ των Ελπίδων για το ματς με τον Μακεδών Αμπελοκήπων απαρτίζεται από τους: Γεράκης, Δημητριάδης Δημ., Δημητριάδης Κων., Καλαϊτζόγλου Δημ., Καλαϊτζόγλου Χρ., Κατσουπάκης, Κεχαγιάς, Κωνσταντινίδης, Λαγός, Μαντσιόπουλος, Μιχαηλίδης, Παπαγγέλου.



Elpides Basketball...........KEEP ON TRAINING!