Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕ 58 - 41 ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ.










Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις Ελπίδες Ηλιούπολης στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΚΑΣΘ, αυτή την φορά από τον Φιλοκτήτη με σκορ 58-41.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 11-14. Ο Φιλοκτήτης στη συνέχεια ανέκαμψε, πήρε το προβάδισμα το οποίο και κράτησε σε όλο το υπόλοιπο μέρος του αγώνα. Οι Ελπίδες ακολούθησαν από κοντά στο σκορ, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 27-22 υπέρ του Φιλοκτήτη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες προσπάθησαν να μπουν και πάλι δυναμικά, μείωσαν στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου στο 27-25, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο όπου θα έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό, οι βιαστικές και επιπόλαιες προσπάθειες από την ομάδα μας σε επίθεση και άμυνα, σε συνδυασμό με την ευστοχία στα σουτ τριών πόντων του Φιλοκτήτη, τους επέτρεψε να κρατήσουν το προβάδισμα και να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο με 41-34 . Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού οι προσπάθειες των Ελπίδων να μείνουν κοντά στο σκορ ήταν άκαρπες και έτσι το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την ομάδα του Φιλοκτήτη νικήτρια με 58-41 .

Παρά την ήττα υπήρχαν κάποια σημεία που η ομάδα μας έπαιξε καλό μπάσκετ, δυστυχώς όμως και πάλι δεν είχαν διάρκεια. Βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και μας βρίσκει στην 7η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 12 βαθμών (3 νίκες και 6 ήττες). Η επερχόμενη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος λόγω εορτών, μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε τις κατάλληλες αναπροσαρμογές στο παιχνίδι μας, να δουλέψουμε στο παρκέ για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και να μπούμε το 2013 ανανεωμένοι, με διάθεση και αισιοδοξία για την συνέχεια του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Φ.Α.Κ. Ο Φιλοκτήτης (ΟΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ): 58
ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ, ΚΩΔΩΝΑΣ 30(5), ΠΡΙΤΣΙΝΗΣ, ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 8, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 6, ΚΕΝΤΙΔΗΣ 2, ΠΑΛΛΑΚΗΣ 7(1), ΛΙΑΚΟΣ 5.

Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης (Καλαϊτζόγλου Δημ.): 41
Κατσουπάκης 10(1), Καλαϊτζόγλου Χρ. 2, Λαγός 1, Μιχαηλίδης 3(1),Κελεκίδης, Κωνσταντινίδης 9, Κεχαγιάς 2, Μωϋσίδης, Γεράκης 2, Παπαγγέλου 4, Καλαϊτζόγλου Δημ., Δημητριάδης Δημ. 8.

Δεκάλεπτα: 11-14, 27-22, 41-34, 58-41.




Elpides Basketball........JUST KEEP ON TRAINING!