Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 52-68 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ






Σε άσχημη μέρα βρεθήκαν οι Ελπίδες Ηλιούπολης στο χθεσινοβραδινό αγώνα με τον Αρίων Μενεμένης και έτσι ηττήθηκαν με σκορ 52-68.

Ο Αρίων πήρε από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα και μετά τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου ξέφυγε με μια διαφορά 9-10 πόντους την οποία κατάφερε να  διατηρήσει και να την αυξήσει  προς το τέλος του αγώνα. Οι Ελπίδες έδειξαν από την αρχή του αγώνα πως δεν ήταν συγκεντρωμένοι, με κακές επιλογές στην επίθεση, αστοχία, χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και μεγάλα κενά στην άμυνα που επέτρεψαν τους παίκτες του Αρίων να πετυχαίνουν εύκολα καλάθια και πολλές φορές χωρίς αντίπαλο.

Η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις είχε σκοπό να δώσει βάση στην επίθεση, εντούτοις τίποτε δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Άλλωστε το αποδεικνύουν και οι 19 μόνο πόντοι του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση για τις Ελπίδες Ηλιούπολης και μετά από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας πρέπει να μείνει απλά μια κακή παρένθεση. Διορθώνουμε τα λάθη μας και προετοιμαζόμαστε για το αμέσως επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Φιλοκτήτη. Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου καθώς και για το ημερολογιακό έτος 2012. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος κλείνοντας την χρονιά με μια νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.  

Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης: 52

(Καλαϊτζόγλου Δημ.) Κατσουπάκης 8, Καλαϊτζόγλου Χρ., Λαγός, Μιχαηλίδης 6(1), Γεράκης, Κωνσταντινίδης, Κεχαγιάς 15, Δημητριάδης Κων. 2, Μαντσιόπουλος 1, Παπαγγέλου 2, Δουρτμές, Δημητριάδης Δημ. 18.

Αρίων Μενεμένης: 68

(ΚΩΣΤΑΚΗΣ) ΜΠΟΚΑΣ 22(3), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 20(1), ΚΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ 6, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ 7, ΜΙΝΤΖΑΣ 1, ΚΑΖΗΣ 8(1), ΜΠΟΛΩΣΗΣ.

Δεκάλεπτα: Α) 13-16 Β) 19-28 Γ) 37-50 Δ) 52-68.





Elpides Basketball.......JUST KEEP ON TRAINING!