Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.



Αγώνα για την β’ φάση του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ δίνουν αύριο Τετάρτη (12/10) οι Ελπίδες Ηλιούπολης. Θα αντιμετωπίσουν τον Κεραυνό Αγίου Παύλου σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 21:45 στο κλειστό γήπεδο του Aγιου Παύλου.

Η ομάδα του Κεραυνού φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και μάλιστα την περσινή σεζόν ήταν ο πρωταθλητής της Α’ ΕΚΑΣΘ, ανέβηκε στη Γ’ Εθνική αλλά δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει στις εθνικές κατηγορίες και έτσι επέστρεψε σύμφωνα με τους κανονισμούς στην Β’ κατηγορία. Επίσης ήταν και ο περσινός φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ. Στο ροστερ του Κεραυνού υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 αλλά και σε ευρωπαϊκά ματς με τις ομάδες τους και μάλιστα έχουν σηκώσει και κύπελλα, όπως ο Λάππας, Κούβελας, Βαλαβανίδης κ.α.


Ο αυριανός αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας να παίξει με αντίπαλους παίκτες τέτοιου υψηλού επίπεδου.  Πάμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να απολαύσουμε το μπάσκετ. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
Β΄ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-CAP

21:45  ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΧΑΤΖΙΔΟΥ
Γραμματεία: Συμεωνίδης, Κράντα, Μιχαηλίδου


Elpides Basketball.............JUST KEEP ON TRAINING!