Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ GILIA ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ




Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι νέος χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας μας, για τη αγωνιστική χρονιά 2015 - 2016, είναι το κατάστημα επώνυμων γυναικείων - ανδρικών ενδυμάτων και αξεσουάρ Gilia,  στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 38, στον Εύοσμο.

            Στο κατάστημα Gilia  θα βρείτε ανδρικά ρούχα επώνυμα αλλά και οικονομικά, casual και chic, για ένα χαλαρό καθημερινό ντύσιμο ή για μια επίσημη εμφάνιση. Ρούχα για όλα τα στυλ, αλλά κυρίως ρούχα για άντρες με στυλ!

            Επίσης θα βρείτε γυναικεία επώνυμα ρούχα για όλα τα στυλ και τις απαιτήσεις. Θέλετε να δημιουργήσετε μια casual, boho, hippie, trendy, mix n' match, chic ή extravagant εμφάνιση με χαλαρή, ρομαντική ή ροκ διάθεση; Στο κατάστημα Gilia θα βρείτε τα ρούχα που αναζητάτε για να εντυπωσιάσετε με το προσωπικό σας στυλ.

            Τέλος, το κατάστημα Gilia διαθέτει μία μεγάλη γκάμα με αξεσουάρ, τσάντες, ζώνες, μαντήλια, καπέλα, μπιζού μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων χρωμάτων και υλικών για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αναδείξουν το ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ τους, μέσα από οικονομικά συμφέρουσες προτάσεις! 

            Όσοι πελάτες του καταστήματος Gilia, αναφέρουν  ότι είναι φίλοι των ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κερδίζουν άμεσα επιπλέον 15% έκπτωση, στις ήδη χαμηλές τιμές, σε όλα τα προϊόντα!

            Καλωσορίζουμε το κατάστημα Gilia στην οικογένεια των ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ευελπιστούμε σε αμοιβαία επωφελή και δημιουργική συνεργασία!








Elpides Basketball..........JUST KEEP ON TRAINING!