Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ELECTRON EUROPE Γ. ΒΙΝΤΣΗΣ"




Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι νέος χορηγός, ο οποίος θα διαφημίζεται στις τσάντες της ομάδας μας, είναι η εταιρεία Electron Europe Γεώργιος Βίντσης,  στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 8, στο Ελ. Κορδελιό.

            Η εταιρεία Electron Europe Γεώργιος Βίντσης  δραστηριοποιείται στην εμπορία, μελέτη & εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων Θέρμανσης, Κλιματισμού, Ηλιακών, Boilers, Φίλτρων Νερού καθώς και στην συντήρηση & τεχνική υποστήριξή τους, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς.

            Αποστολή της εταιρείας Electron Europe Γεώργιος Βίντσης είναι η δημιουργία άνετων και υγιεινών συνθηκών  διαβίωσης,  με αποδεδειγμένη τη δέσμευση για προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας με συνέπεια  τις  θεμελιώδεις αρχές του σύγχρονου κλιματισμού  σε όλες τις εφαρμογές και υλοποιήσεις.

            Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία, με στόχο την παροχή λύσεων υψηλής απόδοσης και αντοχής στο χρόνο. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα του πελάτη, καλύπτοντας πάντα τις προσδοκίες του, με νέες ιδέες και καινοτομίες.

(  2310-700504

            Επίσης, στο διαδικτυακό μαγαζί της εταιρείας www.a1shop.gr μπορείτε να παραγγείλετε  on line τα προϊόντα που επιθυμείτε, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, ανακαλύπτοντας προσφορές που ανανεώνονται καθημερινά!

            Καλωσορίζουμε την εταιρεία Electron Europe Γεώργιος Βίντσης στην οικογένεια των ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ευελπιστούμε σε αμοιβαία επωφελή και δημιουργική συνεργασία!







Elpides Basketball..........JUST KEEP ON TRAINING!