Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ 44-52



Δεν τα κατάφεραν τελικά οι Ελπίδες Ηλιούπολης στον ματς της περασμένης Κυριακής (17/02) εναντίον του ΠΟ Ξηροκρηνης και ηττήθηκαν εντός έδρας με 44-52.

Το ματς ήταν ντέρμπι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα με τις Ελπίδες να προηγούνται στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-16 και τον ΠΟΞ να παίρνει το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου με 26-27. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΞ κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει υπέρ του 32-39. Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού αν και οι Ελπίδες ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, μείωσαν εως και στους τρεις πόντους την διαφορά, δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και το τελικό σκορ έδειξε τον ΠΟΞ νικητή με 44-52.

Η ομάδα μας επιθετικά έδειξε ότι χρειάζεται βελτιώσει. Οι 44 πόντοι είναι αν μην τι άλλο μια φτωχή συγκομιδή. Να θυμίσουμε ότι απέναντι στην ίδια ομάδα στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαμε σκοράρει 70 πόντους.  Βέβαια αμυντικά δεν τα πήγαμε άσχημα, καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΟΞ σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, μια κατεξοχήν επιθετική ομάδα, με πάνω από 70 πόντους μέσο όρο. Δυστυχώς και σε αυτό το ματς δεν έλειψαν και πάλι οι τραυματισμοί. Παρά την ήττα κρατάμε τα θετικά, την δυνατή άμυνα, τα δείγματα των εφήβων μας είναι πολύ καλά και με προσοχή, σκληρή προπόνηση και εφαρμογή των οδηγιών του προπονητή θα γίνουμε καλύτεροι από ότι είμαστε.

Οι αγώνες της ομάδας συνεχίζονται. Επόμενο ματς, εκτός έδρας, στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με την ομάδα του Μακεδών Αμπελοκήπων την Παρασκευή 22/02.

Ελπίδες Α.Ο. Ηλιούπολης (Καλαϊτζόγλου Δημήτριος): 44
Κατσουπάκης 2, Γεράκης 4, Μωϋσίδης 8, Αρκουδέλης, Τριανταφυλλίδης 6, Κελεκίδης 2, Κεχαγιάς 4, Δόκος, Κωνσταντινίδης 6, Παπαγγέλου 5, Καλαϊτζόγλου Δημ., Δημητριάδης Δημ. 6.

Α.Π.Ο. Ξηροκρήνης (Σαμπατακίδης Ι.): 52
ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 2, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 11, ΔΟΛΝΗΣ 5, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΑΪΔΗΣ 19(1), ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ 15(1).

Δεκάλεπτα:  18-16,  26-27, 32-39,  44-52.



Elpides Basketball............JUST KEEP ON TRAINING!