Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Η ΕΤΑΙΡΙΑ I.P. COFFEE COMPANY ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.




Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι νέος χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας μας, για τη αγωνιστική χρονιά 2018 – 2019 είναι η εταιρία I.P. Coffee Company.

Η εταιρία I.P. Coffee Company ιδρύθηκε το 1998 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μετά από περιπλάνηση σε όλα τα στάδια της βιομηχανίας καφέ αλλά και στις ανακατασκευές μηχανημάτων επεξεργασίας και άλεσης καφέ, ξεκίνησε να ασχολείται αποκλειστικά με το σχεδιασμό, τη μελέτη εφαρμογής και την κατασκευή μηχανημάτων τα οποία απευθύνονται στις βιοτεχνίες και βιομηχανίες καφέ.

Το έμπειρο τμήμα R&D της εταιρίας με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών 3D προγραμμάτων αναλαμβάνει την επίλυση αλλά και τη εξέλιξη όλων των αναγκών τόσο σε μικρές όσο και σε μεγάλες εγκαταστάσεις χώρου. Μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και χημικοί μηχανικοί απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα. Η συναρμολόγηση των μηχανημάτων πραγματοποιείται με ακρίβεια και συνέπεια, ώστε όλα μας τα τα μηχανήματα να έχουν σταθερή ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο. Τα υλικά κατασκευής είναι πιστοποιημένα και όλα τα μηχανήματα διαθέτουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης CE.

Επιστέγασμα της παραπάνω προσπάθειας αποτελεί από το 2017 η απορρόφηση της εταιρίας κατασκευής μηχανημάτων επεξεργασίας καφέ ΞΕΝΑΚΗΣ, η οποία διαθέτει τεχνογνωσία από το 1948 με τη Νίκαια Αττικής. Εμπειρία 70 ετών αποτελεί τη βάση ώστε τα μηχανήματα μας να διαθέτουν τα χαρακτηριστικά όπως η αξιοπιστία και η τεχνολογία.

Καλωσορίζουμε την εταιρία I.P. Coffee Company στην οικογένεια των ΕΛΠΙΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ευελπιστούμε σε αμοιβαία επωφελή και δημιουργική συνεργασία! 

Ιστοσελίδα: https://www.ip-cc.com/