Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"




            Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι νέος χορηγός και υποστηρικτής της ομάδας μας, για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2015 - 2016, είναι το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στην οδό Σωκράτους 64, Εύοσμος Θεσσαλονίκης.

            Στο κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» υπάρχει μια πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

            Πρόκειται για εργαλεία επαγγελματικά και ερασιτεχνικά, χρώματα διακοσμητικά, υδραυλικά, οικοδομικά, βιομηχανικά και δομικά, βερνίκια, εργαλεία κήπου, σιδηρικά, κόλλες, ηλεκτρικά οικιακά, ηλιακά-μπόϊλερ-καλοριφέρ, μεταλλικές ντουλάπες, κουρτινόξυλα – αυτόματο κρέμασμα κοκ, όλα εκ των οποίων υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση.
           
            Εξειδικευμένα ή «κλασικά», 100% πιστοποιημένα, φιλικά προς το περιβάλλον... επιλέγοντας τα προϊόντα με τα δικά σας κριτήρια…

            Δημιουργώντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, παρέχονται σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις στηριζόμενες σε υψηλότατα επίπεδα τεχνογνωσίας.

            Δίδεται η δυνατότητα πολλών εναλλακτικών λύσεων και υποστηρίζονται οι σωστές επιλογές, βάσει όχι μόνο των αναγκών σας αλλά και των προσωπικών σας προτιμήσεων.

            Σε συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους οίκους της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς, η συλλογή του καταστήματος "ΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" αποτελείται από προϊόντα πασίγνωστων οίκων. Η επιλογή των προμηθευτών γίνεται με κριτήρια την αξιοπιστία της ποιότητας, την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, την άριστη σχέση ποιότητας- τιμής, το κοινωνικό τους προφίλ και την ευαισθησία τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

...με υπευθυνότητα προσφέρονται οι σωστές επιλογές

Τηλέφωνα επικοινωνίας

 2310.756.594
6932.857.758


            Καλωσορίζουμε το κατάστημα "ΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" στην οικογένεια των ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ευελπιστούμε σε αμοιβαία επωφελή και δημιουργική συνεργασία!