Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΤΛΑΣ ΑΟΚ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 71-39

Με αλλη μια ήττα αποχαιρετησε η ομάδα μας το φετινό πρωταθλημα του 2ου ομίλου της Γ2 ΕΚΑΣΘ. Αυτη τη φορα απο την πολυ δυνατη ομαδα του Ατλα ΑΟΚ με 71-39, αγωνας που διεξηχθει στο ΕΑΚ Νεαπολης. Αξιζει να αναφερουμε οτι αν και πολυ ωραιο γηπεδο, το στεφανι της μιας μπασκετας ειναι στραβο σε σημειο να επηρεαζονται αισθητα οι ομαδες στο σκοραρισμα. Ο Ατλας ξεκινησε δυνατα το παιχνιδι και εδειξε απο νωρις διαθεσεις να παρει μεγαλη διαφορα που πιθανον να τον βοηθησει στην διεκδικηση μιας θεσεις για τα play off. Οι Ελπιδες ήταν για ακομη μια φορα απελπιστικα αστοχοι στα σουτ, αυτη τη φορα ακομη περισσοτερο και για το λογο που αναφερθηκε παραπανω. Το πρωτο ημιχρονο βρηκε την ομαδα του Ατλα να προηγειται με το εντυπωσιακο 35-7. Στο δευτερο ημιχρονο οι Ελπιδες ισσοροπησαν καπως το παιχνιδι, ομως η διαφορα ηταν πολυ μεγαλη και ο Ατλας κυριως με ευστοχα τριποντα (9 σε συνολο) την κρατησε σε αυτα τα επιπεδα και εφτασε στην ανετη νικη με το τελικο 71-39.

Άτλας Α.Ο.Κ  71
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 16(1), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 11(1), ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΚΟΥΛΕΡΙΔΗΣ 3(1), ΕΥΘΥΜΙΟΥ 2, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 14(3), ΚΥΡΙΑΖΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 4, ΝΤΟΚΟΣ 21(3).

Ελπίδες Ηλιούπολης Α.Ο. 39
ΚΑΤΣΟΥΠΑΚΗΣ 3, ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡ., ΛΑΓΟΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 11(2), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 8, ΚΕΧΑΓΙΑΣ 8(1), ΔΟΚΟΣ 1, ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜ. 3, ΜΟΑΒΙΝΗΣ 5.