Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΟ ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK.






Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, ότι νέος χορηγός, ο οποίος θα διαφημίζεται, σε μία από τις επίσημες αγωνιστικές στολές της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2015 - 2016, είναι το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK.
Το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK ιδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο. Δημιούργημα πτυχιούχων μηχανικών της Θεσσαλονίκης που λειτουργούν με βασικό άξονα την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και πάνω από όλα την τεχνογνωσία για το αντικείμενό τους.
Σήμερα το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK αριθμεί σαράντα μέλη και διαθέτει δύο γραμμές ελέγχου Επιβατικών οχημάτων , μια γραμμή ελέγχου Βαρέων Οχημάτων - Λεωφορείων και μια γραμμή ελέγχου δικύκλων [ΜΟΤΟ].
Η ΑUTOTECHNIK εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο που επιβεβαιώνει την θέση της μέσα στην αγορά.
Καλωσορίζουμε το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑUTOTECHNIK στην οικογένεια των ΕΛΠΙΔΩΝ Α.Ο. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και ευελπιστούμε σε αγαστή και δημιουργική συνεργασία.
Η Επίσημη Ιστοσελίδα του Χορηγού
http://www.auto-technik.gr/
Η σελίδα του χορηγού στο Facebook
https://www.facebook.com/pages/Auto-Technik-IKTEO/578700938832080?fref=ts







Elpides Basketball.........JUST KEEP ON TRAINING!